Drivhusgasser får atmosfærens lag til at svinde ind
Udviklingen vil ikke få mærkbare konsekvenser for livet på Jorden, men er endnu et eksempel på, hvordan udledning af drivhusgasser påvirker atmosfæren.
Manglende pauser mellem møder giver stress: Outlook får pausefunktion
Manglende pauser mellem møder er en stressfaktor på de danske hjemmekontorer, dokumenterer en ny undersøgelse fra Microsoft. Microsoft har målt hjerneaktiviteten hos forsøgspersoner i virtuelle mødesituationer og de er nedslående og får nu Microsoft til at introducere en ny pausefunktion i Outlook. Møder dagen lang uden pauser giver stress Når vores online møder ligger tæt op […]
Read More…
.
Dokumentar: Bach Gruppens ejer står bag betonfusk
Flere personer tæt på højhusbyggeri placerer Bach Gruppens stifter og øverste chef i centrum for betonskandalen på Amager.
Asteroide udryddede dinosaurerne, men skabte regnskoven i Sydamerika
Før sammenstødet var regnskove som Amazonas fyldt med nåletræer og så helt anderledes ud, end de gør i dag.
Debat: Thoriumforurening er et overset problem i Kvanefjeld
Før en tilladelse til minedrift i Kvanefjeld i Grønland må mineselskabet redegøre for håndteringen af det radioaktive grundstof thorium, skriver geolog.
Helsefysiker: Så meget stråling kan mennesker klare
Hvor meget stråling skal der egentlig til før man bliver syg? Og kan vi forvente, at vi vil se en masse japanere med cancer om nogle år? Dansk helsefysiker giver svarene på det og meget mere her.
FN rapport: Stråling fra Fukushima havde ingen sundhedsskadelige konsekvenser
I morgen er det 10 år siden jordskælvet ramte værket. Stråler fra atomkatastrofen i 2011 har ikke direkte kostet menneskeliv.
Replik: Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Ingeniøren påstår i en leder, at længere reklamationsret vil føre til mere holdbare produkter. Men det er der intet belæg for og lederen er baseret på forkerte fakta. Forslaget vil alene sende en stor regning til danske forhandlere uden at gøre noget for den grønne omstilling.
Ny opdagelse: Pattedyr opstod kort efter dinosaurernes død
Dyrene dateres til at have levet på jorden for omkring 65,9 millioner år siden - kort tid efter udryddelsen af dinosaurerne.
Når verden åbner igen: Her er 3 positive ting, du kan tage med videre fra lockdown
Mange har blandt andet fået mere kvalitetstid med familie og venner og er blevet mere taknemmelige.
Leder: Vi skal ikke acceptere brug og smid-væk kulturen uden kamp
Kan det virkelig passe, at vi i en tid, hvor vi kan nå til Mars, ikke kan bygge vaskemaskiner, mobiltelefoner og biler, der holder længere end to år? Svaret er naturligvis nej. Alligevel går de…
MeeToo har ramt ingeniørerne: Hver femte kvinde oplever krænkelser
Min krop blev sammenlignet med dagens side-9 pige, lyder det fra en af de mange kvinder, som ifølge ny IDA-undersøgelse bliver udsat for krænkelser. »Vi skal dette uvæsen til livs,« lyder det fra IDA-formand.
NC3-ingeniører skal sikre keylogger-plagede biblioteker og jobcentre
KL har indledt et samarbejde med Nationalt Cybercrime Center (NC3) om at højne sikkerheden på borgervendte computere på biblioteker og jobcentre.
Tandsten afslører stofmisbrug
Forskere inden for retsmedicin ved Aarhus Univeristet har udviklet en metode, der kan påvise brug af euforiserende stoffer i små mængder i tandsten. Den spås stor anvendelse inden for arkæologi.
Leder: Sundhedsministeriet trænger til selvdiagnosticering
I Sundhedsministeriets koncern med over 2.500 ansatte sker nu udskiftninger på flere vigtige chefposter. Statens Serum Institut har netop fået ny direktør, statsepidemiolog Kåre Mølbak samme s…