Fik du læst det? Sommersøndage i selskab med det bedste fra dit mediehusTilmeld dig vores nyhedsbreve, så du sommeren igennem modtager et eksklusivt udvalg af mindeværdige artikler.
Nu kan fake news give kæmpebøderEU har strammet skruen om misinformation. Google, Facebook, Twitter og Microsoft har forpligtet sig til at leve op til kravene.
Microsoft, Meta, Google og Twitter har skrevet under: Nu skydes krigen mod falske nyheder, deep fakes og falske profiler igang - se detaljerne i aftalen herDigitale giganter som Microsoft, Google, Facebook og Twitter har forpligtet sig til at skrue gevaldigt op for bekæmpelse af deepfakes og falske profiler på selskabernes platforme - EU-bøder i milliardstørrelsen truer, hvis det kikser.
EU sætter en stopklods for fri data på musik - recordere.dkNu skal det være slut med mobilabonnementer som inkluderer en musiktjeneste med fri data
EU udvider samarbejde med sociale medier om at bekæmpe desinformation | Version2Den nye Code of Practice on Disinformation-aftale skal bekæmpe desinformation på sociale medier. »Ingen bør tjene en eneste euro på spredning af desinformation,« siger EU-kommissær Thierry Breton.
Kampen mod falske nyheder, deepfakes og falske profiler skrues gevaldigt op - kæmpemæssige bøder i sigteDigitale giganter som Google, Facebook og Twitter tvinges nu til at sætte gang i bekæmpelse af deepfakes og falske profiler på selskabernes platforme - ellers vanker der EU-bøder i milliardstørrelsen.
Whatsapp har en måned til at ændre privatlivspolitik: »Brugere skal forstå, hvad de accepterer,« lyder det fra EU | Version2WhatsApp opdaterede privatlivspolitik lever ikke op til EU’s krav, udtaler EU-kommissær Didier Reynders. Derfor har beskedtjenesten nu en måned til at ændre politikken.
EU til WhatsApp: bevis at din privatlivspolitik ikke er i strid med EU-reglerWhatsapp skal inden juli bevise, at den nye privatlivspolitik ikke er i strid med EU-regler på området.
EU blokerer for dansk SoMe-lov, der skulle beskytte børn og unge | Version2Ifølge Erhvervsministeriet ville EU-Kommissionen ikke acceptere, at den danske lov træder i kraft før EU-loven ‘Digital Services Act’, der har samme krav til store sociale medie-platforme.