Skal man bygge stålsiloer - så skal man bruge robotter
En aflagt robot fra den engelske bilindustri og en ahaoplevelse på HI-messen har haft betydning for BM Silos vej mod en fuldautomatiseret produktion.
Derfor bør CIO’en elske robotter: De er mere sexede og giver hurtige resultater
Klumme: It-afdelingen bør gå forrest og blive det logiske sted at gå hen for at lære mere om de administrative softwarerobotter. Robotterne kan give luft til mere fundamental innovation, og de har selv en logisk fremtid med algoritmer og kunstig intelligens.
Statens Administration henter store gevinster på billige software-robotter: “Vi har et mål om, at robotterne inden udgangen af 2018 skal frigøre 8.000 timer i driften”
Direktør for Statens Administration, Trolle Klitgaard Andersen, har i stor stil indført software-robotter, der nu er ved overtage alle de mest simple og rutineprægede opgaver i styrelsen. Det koster i omegnen af 150.000 kroner at udvikle en softwarerobot, og den udgift har Statens Administration tjent hjem i løbet af et år.
Jysk robot skal servere apps på et sølvfad
En ny servicerobot skal få alverdens app-udviklere på banen med bidrag til, hvordan robotten kan hjælpe med vejvisning, eftersøgning og meget mere.
Morgen-briefing: Amazon går ind på sikkerhedsmarkedet med kæmpeopkøb / MobilePay indgår stor aftale i Finland / Ny nordisk chef for Ingram Micro
Amazon går ind på sikkerhedsmarkedet med kæmpeopkøb. MobilePay indgår stor aftale i Finland. Ny nordisk chef for Ingram Micro. Software-robotter er ‘det nye sort’.
Software-robotter stormer frem på danske arbejdspladser: Her kan du især hente de store gevinster (og så koster de ikke ret meget)
Virksomheder kan hente betydelige besparelser med software-robotter. De små software-robotter kan anvendes mange steder, men passer især ind i bestemte sektorer. Og så de billige. “Vi er nede i en prisklasse, hvor de store organisationer sagtens kan være med,” siger Søren Sørensen fra Devoteam.
Blot 3,4 procent af samlet budget: Danske forskningsmidler til robotteknologi og kunstig intelligens halter bagefter
Det halter slemt med penge til forskning i ny teknologi inden for blandt andet robot-teknologi og kunstig intelligens.
For første gang nogensinde: Nasa-robot laver ilt på Mars
Ilten skal bruges til fremtidens missioner, når der skal mennesker til Mars.
Forskere om vejen frem: Her er teknologierne, der kan gøre landbruget grønt
Biokul, klimaoptimeret foder, markrobotter… Hvis pengene var der, ville vi allerede i dag kunne komme langt med omstillingen af landbruget. Her er nogle af de teknologier, forskerne tror mest på.
Morgen-briefing: Mangel på chips sætter bilindustrien i stå / 42.000 cpr-numre offentliggjort på bagsiden af magasin / Dansk fremadstormende robotfirma giver forsat underskud
Mangel på chips sætter bilindustrien i stå. 42.000 cpr-numre offentliggjort på bagsiden af magasin. Dansk fremadstormende robotfirma giver forsat underskud. Bitcoin forbydes i Tyrkiet og en direktør forsvinder.
Kinesisk techgigant lancerer førerløs taxaservice
Målet er at udvide servicen til 30 byer over de næste tre år.
Kinesisk techgigant lancerer første førerløse taxaservice
Målet er at udvide servicen til 30 byer over de næste tre år. Målet er at udvide servicen til 30 byer over de næste tre år. Målet er at udvide servicen til 30 byer over de næste tre år. Målet er at udvide servicen til 30 byer over de næste tre år
Techtopia #191: Er du fremtidsparat?
Den amerikanske techjournalist Kevin Roose fra New York Times er gået fra at være techoptimist til at være slave af sin iPhone og har nu skrevet en overlevelsesguide til mennesker i en automatiseret tidsalder.
Morgen-briefing: Bill Gates skal skilles / Pengene vælter ud af Blue Ocean Robotics / 25 topchefer sammen i digital indsatsgruppe
Bill Gates skal skilles. Pengene vælter ud af Blue Ocean Robotics. 25 topchefer sammen i digital indsatsgruppe. Danske Butter har rejst 20 millioner kroner. EBay gør klar til at åbne for betaling i kryptovaluta.
Blodbad eller blidt puf: Hvad sker der, når en robotplæneklipper støder på et pindsvin?
Danmarks eneste pindsvineforsker har undersøgt et af villavejens store dilemmaer. Pindsvin versus robotplæneklipper.