Topchef Jørgen Yde Jensen har satset hårdt på automatisering: “Havde vi ikke gjort det, havde vi ikke haft nogen timelønnede medarbejdere tilbage i Danmark i dag. Så havde produktionen ligget i et lavtlønsområde”
For to år siden overvejede Skov A/S at flytte hele produktionen til Asien. I stedet satte selskabet robotter ind i produktionen og automatiserede testdelen.“ Hvis vi vil beholde landbruget og kødproduktionen i Danmark, så er vi nødt til at digitalisere og udnytte den moderne teknologi til at optimere produktionen. Ellers flytter den,” siger direktør Jørgen Yde Jensen.
Westworld får også en sæson 3
Hvis du er fan af Westworld kan du godt glæde dig, for robot/western hybriden får en sæson 3 – det har HBO netop bekræftet. I øvrigt lige efter de bekræftede, at Silicon Valley også får en sæson mere, hvilket så bliver den sjette. Imellem sæson 1 og 2 gik der knap 16 måneder, så der …
Indlægget Westworld får også en sæson 3 blev først udgivet på iNPUT.
.
AI er en gave til HR-afdelingen og kan gøre vores organisationer mere humane (hvor mærkeligt det end lyder)
klumme: Arbejdsmarkedet og virksomhederne står over for store forandringer. Robotter og AI skaber transformationen, men de er også potentielt HR’s bedste ven, når det kommer til at håndtere forandringen.
Teleselskabet 3 lukker ‘Kinas Apple’ ind på det danske smartphonemarked
Xiaomi laver alt fra støvsugerrobotter til smartcykler, men det bliver deres smartphones, der først og fremmest er på vej til danske butikker.
Robotik-guru: Vi skal ikke bare vænne os til at leve med robotter i fremtiden - vi skal forberede os på at leve inde i en
Dell Technologies World 2018: Robotik-guruen Andra Kaey varsler en fremtid med en ’kambrisk eksplosion’ af altomsluttende robotliv.
Droner kan blive det næste artilleri i kampen for et bæredygtigt landbrug
Nyt forskningsprojekt med Innovationsfonden i ryggen vil skabe ny metode, der skal sikre, at tørvejorde i landbruget bliver omlagt til klimavenlige naturområder
Efter kronik i Ingeniøren: Nu tørner vandmiljø-forskere sammen i retten
Forskere fra Aarhus Universitet skal nu vidne imod hinanden i retten i Hillerød, hvor professor Stiig Markager er anklaget for “usande” og “æreskrænkende” udsagn.
Spørg Fagfolket: Hvad bliver indregnet i energiforbruget fra bygninger?
En læser er ofte stødt på, at 40 procent af vores energiforbrug kommer fra bygninger. Men hvor kommer det tal fra, og hvad dækker det over?
Replik: Ingeniøren tager fejl om Grøn Gas Lolland-Falster
Energinet skriver om artikel og leder på ing.dk vedrørende bygning af naturgasledning fra Sjælland til Lolland-Falster.
Minkindustriens endeligt er godt for klima, luftkvalitet, sundhed og miljø
Uden minkindustrien falder landbrugets CO2-udledning med halvanden procent. Samtidig kan Danmark komme tidligere i mål med opfyldelsen af EU’s ammoniakkrav.
Leder: Faglige uenigheder hører ikke til i en retssal
En usædvanlig sag skulle have været for retten i denne uge. En sag om ærekrænkelser, som interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug beskylder Aarhus-professor Stiig Markager for. Kort før r…
Danske dyr trives i byerne - men ikke ude i naturen
Naturen i og nær byerne trives, men biodiversitetskrisen er dog ikke afblæst. I naturområderne og i landbruget er der ingen tegn på forbedring, viser resultaterne for Danmarks hidtil største borgerinddragelsesprojekt.
Regeringen vil gøre kostrådene klimavenlige: Eksperter tvivler på effekten
Kostråd og klimatips kan ikke alene ændre folks madvaner.
Klimarådet: Vi kan vådlægge over fire gange mere lavbundsjord, end regeringen foreslår
170.000 hektarer lavbundsjorder kan bringe os en femtedel af vejen til Danmarks CO2 mål.
Rapport: Megaprojekter risikerer at skubbe verdens skove forbi »farligt vendepunkt«
Enorme vej-, minedrift og energiprojekter planlægges eller er ved at blive bygget i nogle af verdens vigtigste skovområder. »De her store projekter kan skubbe os over kanten,« lyder det fra medforfatter på ny rapport.