Cambridge foreslår Lomborg-løsning på klimaet Et nyt forskningscenter på Cambridge vil undersøge, hvordan vi gennem geoengineering kan redde klimaet. På idélisten finder vi bl.a. et forslag fra Bjørn Lomborg.
Hvad vil du spørge politikerne om? Bland dig i Ingeniørens valgmøde om forskning Skal vi investere mere i basis eller strategisk forskning? Skal vi stille flere krav til de studerende? Og hvor meget bør vi egentlig investere i forskning fremover? Der er mange store spørgsmål på spil, når Ingeniøren inviterer toppolitikerne indenfor til valgmøde.
Fremtidens høreapparat oversætter i realtid Den danske høreapparatproducent GN Sound leder arbejdet med at udvikle næste generation af Bluetooth-protokoller, der forbinder høreapparater med smartphones, fjernsyn og snart også offentlig infrastruktur.
Amazons Fire TV er den mest populære, eksterne platform for streamingtjenester - recordere.dk Hvis man turnerede rundt i de danske dagligstuer ville man nok blive fristet til at tro at Apple TV var den mest populære streamingboks på verdensplan. Men det er den ikke. Det er derimod Amazons Fire TV-boks (og de tilsvarende HDMI-dongles), der sidder på førstepladsen. Siden Amazon endnu ikke har indtaget Skandinavien, har de heller …
Københavns Kommune vil købe grønne gummigeder Når Købehavn skal udskifte syv af kommunens tolv gummihjulslæssere, skal de nye maskiner udlede mindre CO2 og færre partikler. Det er dog ikke nok, mener stedfortrædende teknik- og miljøborgmester.
Trods fiasko: Amazon overvejer stadig at lancerer ny smartphone Amazon afviser ikke, at selskabet vil lancere endnu en smartphone i fremtiden. Det er på trods af it-gigantens tidligere forsøg med en smartphone-lancering i 2014, der endte med at blive en kommerciel fiasko.
Leder: Alle råber klima…men hvor er miljøet i valgkampen? Klima, klima, klima, klima.Sådan lyder det nu langt om længe i Aftenshowet, partilederrunder, og aviser landet over. Det burde også være sådan, da måling efter måling har vist, at netop det …
Neuromorphic computing: Fremtidens computer skal arbejde som en menneskehjerne Energiforbruget bliver den største udfordring for fremtidens computere til kunstig intelligens. Derfor forsøger forskere på Aarhus Universitet at udvikle teknologi, der er i stand til at fungere som den menneskelige hjerne: Med enorm kraft og lille energiforbrug.