Forskere regner klima-priserne ud: Kød bør være 2,5 gange dyrere
Budskabet er godt, men der er usikkerheder med tallene, siger dansk forsker.
Spørg Fagfolket: Kunne minkene ikke være blevet til biogas?
En læser undrer sig over, hvorfor de mange aflivede mink ikke er blevet fragtet til biogasanlæggene. Det finder vi svar på.
Danmark er på vej: Nu har de første lande koblet sig på europæisk corona-netværk
Efter en succesfuld test-periode, har EU netop åbnet for den fælles gateway, der skal koble medlemslandenes smittesporingsapps sammen. De første lande har allerede koblet sig på løsningen, og Danmark er med i anden bølge, lyder det fra leverandøren.
Middelalder-lort afslører: Sådan kan vores tarmbakterier have set ud før junkfood og medicin
500 år gamle offentlige toiletter viser, at vi havde en bakteriefattig tarm allerede dengang.
Regeringen sigter efter et udvidet forbud mod flourstoffer
Der kan være yderligere restriktioner på vej mod de sundhedsskadelige fluorerede stoffer, som mange mennesker jævnligt kommer i berøring med i løbet af hverdagens gøremål.
Kronik: Vådområder bidrager markant til CO2-udledningen
Søer og vandløb modtager vand fra landjorden med et højt kulstofindhold, hvoraf en del frigøres som CO2 til luften. Tre forskere har undersøgt mulighederne for at reducere CO2-udslippet ved at standse dyrkningen af lavbundsjorder, der hyppigt oversvømmes.
Regionerne kan ikke følge med: Men Danmark har masser af COVID-19-testkapacitet
Både Novo, Lundbeck, Eurofins og DTU er klar til at træde til. En leverandør af testudstyr har tilbudt det kvit og frit til hospitalerne, men får ikke svar.
Mad eller ad? Petra og Carolin redder de grimme grøntsager
For store, for modne, for skæve. Næsten hver tredje grøntsag er ’for grim’ til supermarkederne.