Middelalder-lort afslører: Sådan kan vores tarmbakterier have set ud før junkfood og medicin
500 år gamle offentlige toiletter viser, at vi havde en bakteriefattig tarm allerede dengang.
Godt for knoglerne? Skandinavere drikker mest mælk, men får flest brud
Det er nærmest umuligt at konkludere ud fra forskning, om mejeriprodukter er sunde eller usunde for knoglerne.
Drikker du for meget sodavand? Skift til light, anbefaler eksperter
Light-sodavand giver ikke kræft eller større lyst til søde sager.
Leder: Danmark er alt for langt fra teknologiens hotspots
Der blev givet er en ordentlig begmand til vores opfattelse af dansk innovation og forskning fra Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) i denne uge med udgivelse af en big data-undersøgelse, …
Lærke vandt OL-medalje som vegetar: ’Jeg kan præstere på top-niveau uden kød’
Selv om du dyrker meget sport, behøver du ikke spise protein fra kød.
Sundt den ene uge, usundt den næste: Derfor gør kød-forskning os sjældent klogere
Forskning i kost er så komplekst, at det er svært at vurdere sundheden af enkelte fødevarer som kød.
Dansk forsøg i gang: Protein fra lamaer skal erstatte zink i smågrise
Konsortium af danske forskere vil erstatte medicinsk zink med protein, som nænsomt jager sygdomsfremkaldende bakterier ud af tarmen på smågrise under afvænning. Landbruget ser stort potentiale.