Smartflower kan levere fremtidens solenergi
Solenergi er en af de mest tilgængelige former for vedvarende energi i flere verdensdele, og der er gjort rigtigt store fremskridt indenfor både design og ydelse på de nyeste paneler – så det faktisk endda begynder at give mening at se på solpaneler i lande som Danmark også – selv om vi ikke har helt …
Indlægget Smartflower kan levere fremtidens solenergi blev vist første gang den iNPUT.
…
Lektor: Fremtidens kryptovaluta er anonym og har kighul til politiet | Version2
Hvis kryptovaluta skal blive alment anvendt er der brug for regulering.
Square Enix sætter Hitman-udvikleren IO Interactive til salg | Version2
Fremtiden er uvis for den danske spiludvikler IO Interactive, efter moderselskabet Square Enix har besluttet at trække sig ud, uden at have en ny investor på plads.
Einstein-robot kan lære dig relativitetsteorien
Den havde han nok ikke lige set komme, den gode Albert. Genopstået som en 50 centimeter høj Einstein-robot, der kan lære fra sig og samtale om relativitetsteorien og andre matematiske emner. Nå ja, han kan da også sludre om vejret – og minde dig om dine kalenderaftaler.
Skoen der oplader din smartphone
Hvad nu hvis du kunne oplade din mobiltelefon ved at gå en tur? Ingen elektricitet, ingen kabler, ingen stikkontakter. Ideen er faktisk ikke helt utopisk. Amerikanske SolePower har allerede lanceret en støvle, der via indbygget GPS ved, hvor den er.
Her er bilen du kan køre til og fra arbejde kun ved hjælp af solenergi: Sion
Med den sommer, vi har for tiden er solceller måske ikke det, man lige tænker på først. Ikke desto mindre har vi i Danmark faktisk en hel del soltimer, og hvis du vil køre på den billigst mulige måde (og ikke har penge til at investere i en Tesla med dens gratis eller meget billige …
Indlægget Her er bilen du kan køre til og fra arbejde kun ved hjælp af solenergi: Sion blev vist første gang den iNPUT.
. .
Solenergi var den størst voksende energiform sidste år
Måske er vi ikke helt så meget på spanden som vi har frygtet. I hvert fald lader det til, at udbredelsen af vedvarende energikilder er ved at få god fart på, og sidste år var det især solenergi, der voksede ganske kraftigt, og det vil fortsætte de næste år ifølge Det Internationale Energi Agentur. Deres …
Indlægget Solenergi var den størst voksende energiform sidste år blev vist første gang den iNPUT.
.
DTU’s nye supercomputer: »I vores verden er der ikke nogen, der benytter FPGA’er eller ASIC’s«
Klynge-arkitektur giver DTU Fysik mest computerkraft for pengene.
DTU’s nye supercomputer skal regne på batterier og solceller
Klynge-arkitektur giver DTU Fysik mest computerkraft for pengene.
Biomasse eller varmepumper? I Esbjerg står slaget om fremtidens fjernvarme
Ørsted og fjernvarmeselskabet Din Forsyning i Esbjerg er ikke enige om, hvordan den optimale fjernvarmeforsyning ser ud, når varmen fra det kulfyrede Esbjergværk inden længe skal erstattes. Men de skal snart tage en beslutning
Radius-formand: Forbrugerne skal være medbyggere på fremtidens energisystem
Eldistributionsselskabet Radius forbereder sig på at skifte rolle og blive en aktiv medspiller for de kunder, der gerne vil tage del i den grønne omstilling med solceller, batterier og elbiler.
Første teknologineutrale udbud: Nu starter dysten mellem sol og vind
Solceller og vindmøller skal dyste om sammenlagt 242 millioner støttekroner i første udbud, hvilket er langt fra tilstrækkeligt til at opretholde de seneste års udbygning med vindkraft.
Fjernvarme Fyn: Varmepumper eller biomasse - vi kender ikke reglerne
Ejeren af det kulfyrede kraftværk på Fyn overvejer både kraftvarme produceret med biomasse og varmepumper til at komme af med fossilerne, men mener ikke, at energiforliget giver klarhed for nogen af løsningerne.
Klimarådet undervurderer elbilers klimabidrag
Genbrug af batterier og lave serviceomkostninger er nogle af de faktorer som Klimarådet undervurderer i deres seneste analyse “Flere elbiler på vejene”. Det siger eksperter som Ingeniøren har talt med.
Forskere udvikler ultrahurtigt kamera, der kan filme lys bevæge sig
Kameraets billedfrekvens på 10 billioner billeder i sekundet lader forskerne se ind i en hidtil ukendt verden - og måske give os bedre solceller på sigt.