Den store tømmermændsguide: Sådan overlever du 1. januarLigger du på langs med ondt i hovedet? Så er der her gode råd til, hvordan du kan lindre de frygtelige tømmermænd.
Genanvendt plast: 2019 kommer til at rykke på fødevareområdetMaterialeskift i fødevareemballage bliver vejen til cirkulær økonomi for plastindustrien, men samtidig skal markedet også støttes politisk, mener Færch Plast A/S og Plastindustrien.
Ondt i håret? Det sker der i din krop, når du har tømmermændDit hoved, din lever og din mavesæk er på overarbejde, når du har tømmermænd.
Sund donorafføring kan blive fremtidens medicinFlere steder i Danmark bruges donorafføring nu til behandling af enkelte lidelser.
Bakterier skal producere bæredygtige fluorstoffer uden giftig kemiFluorstoffer til f.eks. slip let-belægninger og medicin kan produceres af modificerede bakterier, så man undgår den miljøbelastende kemiske fremstilling.
Guide: Sådan hjælper du din hund nytårsaftenHunde kan opleve frygt og angst, når der skydes fyrværkeri af. Men der er heldigvis flere ting du kan gøre for at hjælpe din hund.
Kvinde arver peanut-allergi fra organdonorAmerikansk kvinde har udviklet allergi for peanuts efter at have fået en ny lunge. Dansk overlæge kalder det overraskende.
Fynsk pilotanlæg skal producere fremtidens grønne råstof fra biogas og brintProjektet, som netop har fået 16,6 mio. kr. i støtte fra EUDP, skal booste overskydende CO2 fra biogasproduktionen med brint fra vindmøllestrøm ved hjælp af en ny, biologisk metode.
Bitcoin fylder rundt: Verdens bedst kendt kryptovaluta bliver ti årTi år med kryptovaluta har budt på mange op- og nedture.
Bitcoin fylder rundt: Verdens bedst kendte kryptovaluta bliver ti årTi år med kryptovaluta har budt på mange op- og nedture.
Overset bensygdom, giftig olie og depression: Her er de 3 mest læste sundhedshistorier i årPå førstepladsen ligger en bensygdom, som rigtig mange danskere lider af, men få får behandling for.
Gluten, kokosolie og alkohol: Tre store sundhedsnyheder i 2018 – som ikke holdtKokosolie er ‘ren gift’, stod der på dr.dk. Men det var en overdrivelse som både forskere og journalister bærer en del af ansvaret for, vurderer ekspert.
Forskere: Der bliver drukket mere alkohol i lande med koldt og mørkt klimaFolk, der lever i lande med koldt og mørkt klima, drikker ofte mere alkohol. Og flere af dem får leversygdomme, viser undersøgelse.
Kulde og mørke kan få dig til at drikke mere alkoholFolk, der lever i lande med koldt og mørkt klima, drikker ofte mere alkohol. Og flere af dem får leversygdomme, viser undersøgelse.
Er du et snorkemonster? Sådan undgår du at vække kærestenUndgå alkohol før sengetid og sy en tennisbold i nattrøjen. Her er fem råd mod snorken.