Asteroide udslettede oldtidsby med en kraft langt større end en atombombeSådan en asteroide rammer formentligt Jorden med 100-200 års mellemrum, siger ekspert.
Vildt regnestykke: Menneskeskabte ting vejer snart mere end alt liv på klodenDet er næsten ubegribeligt, siger professor.
Danmark kan få flere kraftige tordenstorme i fremtiden: Men hvorfor opstår de?Risikoen for kraftige tordenstorme stiger på grund af store temperaturforskelle.
Amerikanske forskere vil bore gennem Indlandsisen for at bestemme stabilitetenTil næste år begynder amerikanerne boringer fire steder i det nordlige Grønland for at bestemme indholdet af radioaktive isotoper i fundamentet under Indlandsisen med henblik på at afgøre, hvornår området sidst var isfrit.
Se opsendelsen: Kæmpe Mars-robot fyret ud på en syv måneder lang rejseSe videoen af Nasas nyeste marsrobot blive sendt afsted.
Gådefuldt klima hærgede oldtidens Rom: Grønlands is gemmer måske på årsagenIskerner afslører, at et kæmpe vulkan-udbrud fik temperaturen til at falde med op til syv grader lige efter Cæsars død.
»Pengene fra Helvede« er forskernes virkelige hovedpinePrivate fonde bestemmer, hvad danske forskere beskæftiger sig med. Mange forskere finder det dybt problematisk.
USA’s orkaner er blevet større og mere ødelæggende de seneste 100 årVi forventer, at det skyldes klimaforandringer, siger forskere.
Det er sket før: Vi er på vej mod et klima, hvor havet igen kan stige med 13 meterKlimaet ligger på vippen til at store dele af isen i de arktiske områder smelter.
Grundvand på Mars: Kratere bekræfter teori om kæmpehavESA har fundet en række kratere på Mars, der har været fyldt af grundvand. Det kan bekræfte, at planeten har været dækket af vand.
Klimaprofessorer om regnefejl: Nogle råber højt, men det ændrer ikke på konklusionenDer er fejl i matematikken bag en højtprofileret undersøgelse, som viser, at havet har absorberet langt mere varme, end videnskaben havde regnet med.
Ny forskning: Havet har slugt langt mere global opvarmning, end vi hidtil har troetDet er på tide, at vi bliver realistiske omkring konsekvenserne, siger klimaprofessor.
Uret tikker: Klimaforskere giver os kun 17 år til at forhindre katastrofenSkal vi nå FN’s klimamål, er vi nødt til at øge andelen af grøn energi med to procent hvert år, understreger ny rapport. Danske forskere bakker op.
Jorden koger, men Mars bliver nok ikke vores redningsplanetMed kæmpespejle, kernevåben og meteornedslag kan forskere måske skabe en levedygtig atmosfære på Mars. Men vent lige med at booke billet til rejsen.