Tor Nørretranders om corona: Sådan går det, når man ødelægger naturenTor Nørretranders placerer ansvaret for covid-19-pandemien hos os selv.
EU: Gamle regler for genteknologi bør laves omEU-Kommissionen vil nytænke reguleringen af genteknologi til fødevarer og medicin. Hovedpunktet er, at nye genteknikker skal have egne regler.
Højt blodtryk ødelagde Henriks rejsning: ‘Læger blev forlegne, når jeg nævnte det’Cirka 75 procent af mænd med hjerteproblemer har også problemer med rejsning.
Baby på vej? Her er fem ting, du skal vide om coronavaccinerne og graviditetDu bør få vaccinen, selvom du prøver at få et barn.
Endelig gode nyheder: Her er tre truede dyr i fremgangPå få år er der blandt andet kommet flere hundrede næsehorn i Nepal.
Camilla drikker sit eget tis i vildmarken: Men er det overhovedet en god idé?Der er ikke den store fidus i at drikke urin, vurderer forskere.
Etisk råd: Oplysninger om seksualitet i nyt sundhedsdata-landkort stiller skærpede kravEtisk Råd og Dansk Selskab for Almen Medicin giver opadvendt tommelfinger til mere overførsel af patientdata til myndigheders siloer i pilotprojekter. Men peger samtidig på udfordringer og opfordrer til mere selvbestemmelse for patienter angående deres data.
Skader det at have mobilen tæt på skridtet? Få styr på seks myter om fertilitetHver femte oplever perioder i livet, hvor de ikke kan få børn.
De første resultater på plads: Pfizer og Moderna-vaccinerne ser ikke ud til at være farlige for gravideDer er stadig lange udsigter til, at gravide kan blive vaccineret i Danmark.
Verdens forskere i krise: Dyreforsøg er blevet sværere at overføre til menneskerVi har skabt unaturlige forsøgsdyr, der ligner mennesker mindre og mindre, siger ekspert.
Fejl i Sundhedsplatformen gav forkerte medicinoplysninger til kræftpatienterEn fejl i Sundhedsplatformen har betydet forkerte doserings-oplysninger på kræftmedicin. Det har givet risiko for overdosering, men ifølge Region Hovedstaden har alle berørte patienter taget den rigtige mængde medicin.
Studie: Molekyle i blodet afslører, hvem der bliver mest syg af covid-19Britiske forskere har udpeget en bestemt markør i blodet, som tidligt viste sig i højt antal hos alvorligt syge covid-ramte.
Fremtidens medicin kan måske findes i os selv: Sådan fungerer stamcellerForskere arbejder på at kunne bruge stamcellerne i vores krop til personaliserede behandlinger.
Kuren mod sukkersyge og parkinsons: Her er fire lovende danske forsøg med stamcellerDanmark er helt i toppen, når det gælder forskning i stamceller.
Kuren mod sukkersyge og sclerose: Her er fire lovende danske forsøg med stamcellerDanmark er helt i toppen, når det gælder forskning i stamceller.